11-07-2018 | Amsterdam – Lunch van huis bezorgt elke dag lunches op kantoor of elders van huis via speciaal ontwikkelde buffetboxen. Zo goed als alles wordt zelf gemaakt vanuit de eigen keuken. Van de pindakaas, hagelslag tot warme maaltijden. Vervolgens gaan deze in buffetboxen naar locatie en staat alles direct klaar om te genieten van de lunch.

Lunch van huis is opgericht begin dit jaar en verzorgd inmiddels dagelijks meer dan 200 lunches bij meerdere opdrachtgevers in en rondom Amsterdam. De basis is een huisgemaakte, lekkere, gezonde en betaalbare lunch zonder zorgen. Door de speciale buffetboxen staat alles direct klaar en is na de lunch alles weer zo opgeruimd.

Circulair en maatschappelijk verantwoord ondernemen

Duurzaam ondernemen is voor Lunch van huis van groot belang. Lunch van huis doet er alles aan om de impact zo laag mogelijk te houden en werkt op zoveel mogelijk manieren duurzaam en circulair. Zo kiest het bedrijf er bewust ervoor om niet alleen de lunch te bezorgen, maar juist deze daarna weer op te halen. Om vervolgens goed om te gaan met restverwerking en het assortiment op de eindgebruiker af te stemmen.

Door het gebruik van de buffetboxen is er geen plastic nodig om de lunches te vervoeren.

Daarnaast maakt Lunch van huis gebruik van ‘kneusjes’. Ofwel groenten die wat minder mooi zijn, maar net zo lekker. En delen zij de keuken met lokale ondernemers om op energie te besparen en samen de verspilling te verminderen.

Samenwerken met lokale ondernemers in de Food Union

De lunches van Lunch van huis worden bereidt in de flexibele en professionele keukens van Food Union. Bij Food Union werken food-ondernemers samen aan hun creatieve ambities. Food Union biedt een professionele deelkeuken, flexibele kantoorruimte en bergen met inspiratie. Een kans om samen te werken met lokale ondernemers en continue inspiratie op te doen.

Groeiambitie

Lunch van huis wilt graag doorgroeien en steeds meer bedrijven in Amsterdam en omstreken voorzien van ambacht en variatie tijdens de lunch. Er is een duidelijke behoefte naar ondernemerschap, ambacht en een vitale, circulaire catering oplossing. Voor bedrijven met of zonder eigen restaurant. Naast Amsterdam wil Lunch van huis uitbreiden naar andere steden en plekken in Nederland via een franchise oplossing. Vanuit meerdere keukens in meerdere steden zullen er uiteindelijk lunches worden bezorgd bij werkend Nederland.

Bron: LunchVanHuis