Ook in 2020 wordt er weer een nieuwe MBO Challenge Voedselverspilling georganiseerd. Tijdens deze challenge pakken verschillende teams vraagstukken aan over voedselverspilling, en proberen hiervoor een creatieve oplossing te vinden. 

 

De challenge

De studenten teams werken aan vraagstukken en problemen die bedrijven en organisaties hebben voorgelegd. Hierbij staat alles in het thema van voedselverspilling en duurzaamheid. De uiteindelijke cases worden beoordeeld door een deskundige jury. De teams die hier het beste uitkomen worden doorgestuurd naar de finale.

 

Meld je alvast aan!

Organisaties, scholen en bedrijven kunnen zich vanaf nu alvast aanmelden voor de MBO Challenge Voedselverspilling. De uiteindelijke deadline voor aanmelding is 15 oktober. Zelfs teams zonder een challenge kunnen zich alvast aanmelden, deze kunnen later nog worden ingestuurd. Ook is het mogelijk dat je gekoppeld wordt aan een challenge die goed bij jouw team past.

 

Schrijf je hier in als studententeam

 

Schrijf je hier in als bedrijf of organisatie

 

 

Bron tekst: Samen Tegen Voedselverspilling
Bron beeld: Unsplash