29 juli 2016 | opening Instock Den Haag

29 juli 2016 | opening Instock Den Haag

Vanaf deze zomer zet Instock nog meer voedselverspilling op de kaart. Op vrijdag 29 juli openen zij het nieuwe Instock restaurant in die mooie stad achter de duinen, op het Buitenhof in Den Haag!  Vanaf 15.00 uur is iedereen welkom voor de officiële opening met live...
Interesse vanuit horeca voor duurzame ketchup

Interesse vanuit horeca voor duurzame ketchup

30-06-2016 | The Ketchup Project heeft ruim voor tijd het doelberag gecrowdfund om ketchup, gemaakt van gedroogde tomaten uit Kenia, op de markt te brengen. De duurzame ketchup moet voedselverspilling tegengaan. De start-up startte begin juni een...
Zo pak je voedselverspilling aan

Zo pak je voedselverspilling aan

23-06-2016 | Hoe pak je voedselverspilling aan? MVO Nederland maakt het inzichtelijk met het nieuwe gratis e-book: Verspilling, de houdbaarheidsdatum nabij. Met behulp van De Ladder van Moerman doorlopen agrifood-bedrijven in negen stappen de mogelijkheden voor...