Neem contact met ons op!

Heb je een vraag of idee? Neem contact met ons op via het onderstaande contactformulier. Wij proberen zo snel mogelijk antwoord te geven. Een aantal vragen komen regelmatig voor. Check daarom voor extra snel antwoord of de vraag daar tussen staat.

Veelgestelde vragen

Ik wil graag een gastblog schrijven voor No Waste Network, kan dit?

Uiteraard vinden wij het leuk als je een leuk artikel wilt schrijven voor No Waste Network over kouw initiatief, resultaten of tips in de strijd tegen voedselverspilling. Pitch het idee in het contactformulier. Dan zoeken wij contact met je op. Het is belangrijk om te melden dat wij voor gastblogs geen budget beschikbaar hebben.

Ik zoek een baan, hebben jullie iets beschikbaar?

Leuk om te horen dat je No Waste Network ziet als een potentiële werkgever. Op dit moment hebben wij geen openstaande vacatures. Volg ons op LinkedIn om als een van de eerste op de hoogte te zijn als een vacature online komt.

Vanuit mijn organisatie wil ik graag een persbericht toesturen, hoe kan ik dit het beste doen?

Vanuit No Waste Network vinden wij het interessant om relevante persberichten te ontvangen. Stuur een mail via het contactformulier. Dan laten wij weten welk emailadres je op de perslijst kunt plaatsen.

Ik ben voor een studieproject op zoek naar informatie, kunnen jullie aanvullende informatie toesturen?

Ben je voor jouw studie op zoek naar informatie? Kijk dan rond op onze website. De informatie die wij beschikbaar hebben, is op de website te vinden. Daarnaast vind je bij ‘partners’ nog meer interessante partijen die je verder kunnen helpen of waar je nog meer informatie kunt vinden.

Voor mijn studie moet ik interviews afnemen, kan ik iemand van No Waste Network spreken?

Wij werken met een klein, hecht team aan No Waste Network. Daarom kunnen wij niet aan alle verzoeken voldoen. Wel vinden wij kennisuitwisseling erg belangrijk. Stuur daarom een korte toelichting van je onderzoek of project via ons contactformulier. Dan overleggen wij intern wat de mogelijkheden zijn. Kijk ook gerust rond op de website voor meer informatie rondom voedselverspilling en andere initiatieven.

Voor het realiseren van een project ben ik op zoek naar financiering, kan ik hiervoor bij jullie terecht?

Fantastisch dat je bezig bent met nieuwe projecten in de strijd tegen voedselverspilling. No Waste Network is een platform waarop kennis, inspiratie en nieuws gedeeld wordt. Wij zijn helaas geen financieringspartner en hebben geen fondsen beschikbaar. Wel blijven wij graag op de hoogte van mooie resultaten van het uiteindelijke project!

Contactformulier

No Waste Network werkt samen met: