okt 27, 2018 | Algemeen, Nieuws, Producenten
19-10-2018 | Tijdens Dutch Design Week laten ontwerpers zien hoe zij nadenken over onze toekomst, zowel nabij als ver weg. Daarom vragen we hoe hun vakgebied eruitziet in de verre toekomst. Vandaag vertelt food- en conceptdesigner Chloé Rutzerveld hoe ons eten...
okt 27, 2018 | Algemeen, Nieuws, Supermarkten en retail
18-10-2018 | Albert Heijn wil het label ‘beste kwaliteit tot en met’ schrappen van groente en fruit. De formule doet dit om voedselverspilling tegen te gaan. Dat zegt AH-woordvoerder Pauline van den Brandhof tegen het AD. ‘Het label is bedoeld om klanten te laten...
okt 27, 2018 | Algemeen, Nieuws, Tech en ontwikkelingen
17-10-2018 | Robots kunnen een belangrijke rol spelen in de foodsector. Met name op het gebied van voedselverspilling terugdringen en het tekort aan arbeidskrachten kunnen robots worden ingezet. Dat blijkt uit onderzoek van Abn Amro. De foodsector heeft een relatief...
okt 27, 2018 | Algemeen, Nieuws
16-10-2018 | Het reukorgaan wordt beschouwd als het krachtigste zintuig van de mens. Air Products introduceert daarom Freshline Aroma MAP. Het systeem injecteert natuurlijke aroma’s zoals essentiële oliën in de verpakking gelijktijdig met het modified atmosphere...
okt 27, 2018 | Algemeen, Nieuws
16-10-2018 | CHEP Benelux spoort zijn Belgische en Nederlandse klanten aan om voedseloverschotten te schenken aan de Voedselbanken. De leverancier van supply chain-oplossingen biedt een terugbetaling aan voor de CHEP-pallets die worden gebruikt voor het vervoer van...