[dit event was oorspronkelijk gepland voor 14 juni, maar is verplaatst naar 20 september. De informatie wordt ter zijner tijd aanvuld indien nodig]

Instock heeft de afgelopen jaren flink wat voedsel gered, en zetten ter ere van de 1-miljoenste kilo een nieuw evenement op: de Food Rescue Ride. Deze fietstocht staat niet alleen in het kader van het nieuwe aantal op de teller, maar wordt ook georganiseerd om de zesde verjaardag van Instock te vieren. 20 september zal de Food Rescue Ride plaatsvinden. 

Om de ‘besparingstrant’ vol te houden besloot Instock een fietstocht te organiseren. Aan de hand van een door Instock bedachte GPX route kun je alleen, of met een groep naar de drie verschillende Instock bestemmingen fietsen. Omdat de producten ook een mooie bestemming hebben gekregen is deze tocht georganiseerd. Er zijn drie verschillende routes die gefietst kunnen worden:

 

Full Package

Deze route is 220 kilometer lang. Vanuit Instock Amsterdam, naar Instock Den Haag, naar Instock Utrecht. Nadat Utrecht bereikt is ligt de finish in Amsterdam. Op deze manier kom je door drie verschillende provincies.

 

Shortcut

Dit is een route van 130 kilometer waarbij je van Instock Amsterdam naar Instock Den Haag gaat. Uiteindelijk ligt de finish weer in Amsterdam.

 

Around the corner

Tijdens deze 85 kilometer lange route ga je van Instock Amsterdam naar Instock Utrecht. Vanuit hier fiets je weer terug naar de finish in Amsterdam. 

In Amsterdam worden alle routes afgesloten met wat lekkers, en een georganiseerd feest. En belangrijk is dat alle opbrengsten naar de Voedselbank en BuurtBuik gaan in de vorm van een dinercheque.

 

In het kort

Waar: Begin bij Czaar Peterstraat 21, 1018 NW Amsterdam
Wanneer: 20 september
Start: Vroeg
Eind: Vanaf 15:00
Bijdrage: €25,- p.p.

 

Meld je hier aan!

 

Bron tekst: Instock
Bron beeld: Pexels