Op 07 oktober vindt het event Changemakers in Retail plaats. Het draait hier allemaal om het bezig houden met belangrijke dingen zoals klimaatverandering, terwijl je voor je eigen bedrijf ook winst maakt. De wereld om ons heen is een belangrijk thema tijdens dit event. Of het nou gaat om een belangrijk politiek statement, verbetering zoeken voor het milieu, of het helpen van mensen die dit nodig hebben.

Tijdens het event wordt er gesproken door pioniers in hun vakgebied, zowel als experts die jou praktische handvatten kunnen geven om jouw probleem of wens aan te pakken. Door omstandigheden is er beperkt plek voor fysieke deelname, maar voor de overgebleven deelnemers  is er een online ticket verkrijgbaar. 

 

Het programma

In de line-up zijn onder anderen Jan Terlouw, en velen directeurs van grote Nederlandse bedrijven te vinden. Na het ontvangst zal er geopend worden door dagvoorzitter Willa Stoutenbeek. Vervolgens wordt er gesproken door mensen binnen de bedrijven Zeeman, Stichting Samen Tegen Voedselverspilling en Brownies & Downies. Na de pauze gaat het verder met Unrobe, PWC en Hema. Vervolgens wordt er in het laatste deel gesproken door mensen vanuit Myomy en Ikea, met als afsluiter voormalig minister van economische zaken Jan Terlouw. 

 

Kijk hier voor meer informatie en tickets:

Tickets

 

Bron tekst: Changemakers in Retail
Bron beeld: Unsplash