Op 13 en 14 oktober vindt dit jaar online de Foodvalley summit plaats. Het centrale thema van het evenement is ‘Shaping the future food systems together’, het samen vormen van de voedselsystemen van de toekomst. Het wordt een interactief, live-broadcast evenement, waarin de laatste markttrends, innovaties, kansen en uitdagingen aan bod komen. Deze zullen allemaal liggen in de thema’s Protein Shift, Food & Health en Circular AgriFood. De Foodvalley Summit wordt georganiseerd voor ondernemers, onderzoekers, beleidsmakers en vele andere agrofood deskundigen.

De volgende thema’s komen tijdens de summit naar voren:

 

Proteïne shift

Hier wordt gepraat met de nieuwe generatie over proteïne. Raak geïnspireerd door nieuwe, intercontinentale samenwerkingsverbanden die kennis delen over plant-eiwit producten en -ingrediënten.

Bekijk hier het programma en de sprekers.

 

Voeding & gezondheid

Maak van de gezonde keuze de makkelijke keuze. Hier leert u alles wat u moet weten over gepersonaliseerde voeding en digitale intelligentie. Maar ook over herformulering en wat er nodig is om van gezonde voedingsmiddelen een marktsucces te maken op de korte en lange termijn.

Bekijk hier het programma en de sprekers.

 

Circulair AgriFood

Van circulaire grondstoffenvoorziening tot afvalstroom-valorisatie; leer wat er gebeurt op het snijvlak van ontwikkelingen in de landbouw, voeding, veevoer en technologie en ontdek nieuwe zakelijke kansen.

Bekijk hier het programma en de sprekers.

 

Koop hier de tickets voor de online Foodvalley Summit:

Tickets

 

Bron tekst: Foodvalley
Bron beeld: Unsplash