26-09-2017 | Tijdens de Dutch Design week op 26 oktober 2017, wordt er een lunchmeeting ‘Tegengaan van Voedselverspilling in de praktijk’ georganiseerd. Deze meeting is georganiseerd door de Alliantie Verduurzaming Voedsel.

Vanuit de projecten CARVE (gefinancierd door Topsector Agri&Food) en vanuit Flanders’ Food worden inspirerende praktijkcases gepresenteerd die laten zien dat ketenbrede oplossingen voedselverspilling kan verminderen.

Aansluitend aan de lunchmeeting is de Future Food Design Award Show en de Future of Food – Looking Back to Now Conference (in het kader van het Europese project Food Heroes). Dit is onderdeel van ‘The Embassy of Food’ op Dutch Design Week. Hiervoor kunt u zich ook opgeven.

Wilt u geïnspireerd worden? Meld u zich dan voor 23 oktober a.s. aan via secretariaat@verduurzamingvoedsel.nl

Programma lunchmeeting

11:45 Inloop
12:10 – 12:20 Welkom
12:20 – 12:35 Presentatie: “Tegengaan voedselverspilling: aan de slag!
12:35 – 13:00 4 pitches van inspirerende praktijkcases
13:00 – 13:15 Break – Broodjes
13:15 – 14:15 Interactieve tafels: ‘wat kan ik van de praktijkcases leren?’
14:15 – 14:30 Wrap-up en afsluiting

Locatie
Ketelhuisplein, Eindhoven

Aanmelden
Als u zich heeft aangemeld bij secretariaat@verduurzamingvoedsel.nl ontvangt u van een bevestigingsmail. Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

Meer info
CARVE (via onze site: www.nowastenetwork.nl/carve)
Food Heroes Conference  
Dutch Design Week  
The Embassy of Food  
Flanders’ FOOD