07-01-2019 | De eerste beurs zonder foodverspilling. Dat is de Horecava 2019. Vanaf vandaag tot en met donderdag 10 januari vind je in de RAI Amsterdam alle innovaties op het gebied van foodservice. Opvallend dit jaar is de grote aandacht voor vegan, voedselverspilling en start-ups. Daarom is het Start-upLAB nieuw dit jaar. Het geeft ondernemers de kans om hun idee te pitchen bij gevestigde partners zoals Ahold en Bijenkorf. Dé kans om ontdekt te worden! 

Een hamburger gemaakt van krekels, rookworst van damherten, snacks van frietafval, patatbakjes van suikerriet en bier van dennennaalden. Zomaar een greep uit de innovaties die je kunt ontdekken en proeven op de Horecava 2019.

Eerste beurs zonder foodverspilling
Samen met Too Good to Go is Horecava 2019 de eerste verspillingsvrije beurs voor food van Nederland. Too Good To Go is een sociale onderneming met als doel voedselverspilling de wereld uit te helpen. De app zorgt er voor dat het eten dat aan het einde van een beursdag overblijft, niet wordt weggegooid maar op een bord belandt. Bezoekers kunnen het eten dat overblijft voor een gereduceerd bedrag meenemen.

Bron: Facto