Horecava is al 65 jaar de plek voor vakmensen in de wereld van eten, drinken en buitenhuis slapen. Door de toenemende coronamaatregelen heeft de Horecava besloten om in 2021 virtueel plaats te vinden, onder de naam Horecava Limited. Carlijn Groen, Director Food Horecava: “Hoe graag we ook iedereen uit de horecabranche fysiek willen verbinden, is het niet langer het moment om dit op deze wijze te doen. We gaan er alles aan doen om de branche virtueel een hart onder de riem te steken met een bruisend online programma”. Horecava Limited vindt plaats op maandag 1 februari 2021 op www.horecava.nl.

 

Waar moet je zijn tijdens de virtuele Horecava?

Ook Horecava Limited staat bomvol sprekers, innovaties, kennissessies, startups en is er de mogelijkheid om nieuwe producten écht te proeven. Er zullen zeven virtuele stages zijn.

Het hoofdpodium waar horecaontwikkelingen en prominente sprekers in het middelpunt staan. Thema’s die hierbij aan bod komen zijn hybride horeca, big data, personeel en voedselverspilling.

Bij de Tasting kun je kennis maken met verschillende smaken en ontwikkelingen op het gebied van foodtrends. Je kunt meedoen aan de digital tastings waarbij je van tevoren een tastingbox besteld. Zo kun je tijdens de live tastingsessie de producten ook echt proeven en beleven.

Verschillende bedrijven presenteren oplossing voor uitdagingen waar veel horecabedrijven op het moment mee te maken hebben bij de Expert. Kwesties die hier aan bod komen zijn kostenbesparende planningen, meer marges en betere online zichtbaarheid.

Bij de Trainer kun je een minicursus volgen, hier krijg je informatie over specifieke opleidingen of masterclasses voor de horeca. Verdiep jezelf in je vakgebied en krijg specifieke tutorials aangereikt.

De Start-up is de plek waar diverse start- en scale-up letterlijk hun elevator pitch laten zien. Hier ontdek je nieuwe ondernemingen, diensten en producten die vol zitten met innovaties.

Bedrijven presenteren zichzelf en hun producten en diensten bij de Business. De plek waar je leveranciers van food tot design en van kassasystemen tot dranken kan vinden.

Bij de Kennisdesk kun je je al je vragen kwijt die je kunnen helpen bij jouw onderneming. De hele dag zitten professionals klaar om je te helpen bij bijvoorbeeld ondernemersvragen, opleidingsvragen Covid-gerelateerde vragen en nog veel meer. Het hele programma van Horecava Limited is te vinden op www.horecava.nl/programma/.

 

Toegangsinformatie

Horecava Limited is op uitnodiging voor professionals uit de wereld van eten, drinken en buitenhuis slapen te bekijken. Anders kun je ook een toegangsticket kopen voor €55,- per stuk via www.horecava.nl.

 

Bron tekst: Horecava