jun 29, 2018 | Algemeen, Horeca, Nieuws, Tech en ontwikkelingen
22-06-2018 | Tijdens het Menus of Change evenement in New York vond op 20 juni de lancering van Greendish, een initiatief van Nederlander Joris Heijnen, plaats. Dit gebeurde in het bijzijn van directieleden en vertegenwoordigers van onder andere Google Food, Sodexo,...
jun 27, 2018 | Algemeen, Boeren en tuinders, Nieuws
20-06-2018 | De handelsnormen voor groenten en fruit in de Europese Unie bestaan niet zonder reden en garanderen markttransparantie, voedselkwaliteit en een eerlijke prijs. Dat is de mening van GroentenFruit Huis, LTO Nederland, LTO Glaskracht Nederland en de...
jun 25, 2018 | Algemeen, Horeca, Nieuws
19-06-2018 | KLM gaat zijn dienstverlening aan boord flink aanpassen om het wegvallen van een cabinemedewerker aan boord op te vangen. Vanaf 1 juli krijgen economypassagiers op negen intercontinentale vluchten anders te eten. Na maanden arbeidsonrust, waarbij zelfs...
jun 22, 2018 | Algemeen, Nieuws, Tech en ontwikkelingen
13-06-2018 | De app Too Good To Go, die in februari in België gelanceerd werd, heeft de kaap van 15.000 geredde maaltijden overschreden. Zowat 50.000 geregistreerde gebruikers kunnen tegen een zacht prijsje maaltijden ophalen die niet verkocht werden. Ze weten niet op...
jun 20, 2018 | Algemeen, Nieuws, Producenten, Supermarkten en retail
14-06-2018 | Zero foodwaste Rotterdam werkt aan minder voedselverspilling. In 2018 al 5% minder tot 90% in 2030 en daarna naar nul. Het ZFR distributiecentrum gaat zich richten op grote ‘foodbedrijven’ in de Rotterdamse haven en groothandels. Hier komen de grote...