Horeca
In het nieuws
Supermarkt-app Afgeprijsd ook voor restaurants
14-06-2018 | De app Afgesprijsd van NoFoodWasted waarmee supermarkten producten die tegen de datum zitten goedkoper kunnen aanbieden, komt ook voor restaurants beschikbaar. Na de supermarktbranche kunnen binnenkort ook restaurants producten en maaltijden aanbieden via...
Voortaan keuzemenu voor gast bij restaurant tegen voedselverspilling Instock
08-06-2018 | Horeca - Consumenten hoeven bij de anti-voedselverspillingsrestaurants van Instock niet meer te eten wat de pot schaft, maar hebben voortaan de keuze uit acht verschillende gerechten. Het nieuwe dinerconcept van Instock biedt elke drie maanden drie menu’s...
App tegen voedselverspilling Too Good To Go breidt snel uit in Nederland
29-05-2018 | Too Good To Go, de app waarmee overtollig eten voor een prikkie kan worden gekocht, breidt uit naar Den Haag. Na Amsterdam, Utrecht en Rotterdam kunnen vanaf vandaag ook de inwoners van Den Haag meestrijden tegen voedselverspilling. Met de uitbreiding...
Nederlandse cateraar Famous Flavours gaat No Waste Menu aanbieden
16-05-2018 | De cateringbranche is verantwoordelijk voor meer dan 25% van de 51.000 ton aan weggegooid voedsel in de Nederlandse horeca. Famous Flavours pakt dit probleem aan. Het bedrijf beperkt de hoeveelheid afval tot het minimum door onder andere gerechten á la...
Instock zet voedselverspilling op een nieuwe kaart
Elke drie maanden, drie menu’s, gemaakt door drie verschillende chefs. Vanaf 1 mei is het zover en gaat Instock werken met een nieuw dinerconcept. Niet langer hoeven gasten te eten wat de Instock-pot schaft. Ze hebben nu de keuze uit 8 verschillende gerechten, die per...
Hotels besparen bij maatregelen voedselverspilling
15-04-2018 | Voor elke dollar die hotels investeren in maatregelen om voedselverspilling tegen te gaan, kunnen zij zeven dollar besparen. Vooral het ontbijtbuffet moet daarvoor onder handen worden genomen. Hotels kunnen zeven dollar besparen voor elke dollar die zij...
5 Ways to Reduce and Recycle Food Waste in Your Restaurant
Are you interested in minimizing the cost of running your restaurant? Running a restaurant isn’t easy as it involves ordering all your required ingredients on time, managing your staff properly and balancing your finances. But what happens to the food that your...