Horeca

In het nieuws

Niet weggegooid eten bij de Buuf

Niet weggegooid eten bij de Buuf

28-11-2018 | Elke woensdag een heerlijk driegangendiner bij Bie de Buuf. Half november openden zij in samenwerking met de Culinaire Vakschool Groningen een Food Waste Restaurant. “Bie de Buuf houdt niet van eten weggooien daarom strunen wij wekelijks voor jullie naar...

EKO Horeca kookworkshops op de BioBeurs

EKO Horeca kookworkshops op de BioBeurs

Op 23 en 24 januari vindt de BioBeurs weer plaats in de IJsselhallen in Zwolle. Dit jaar is er ook een Foodplein waar verschillende workshops gegeven zullen worden voor horecaondernemers die graag meer met biologisch willen doen. “Het aandeel biologisch in de...

Half miljoen kommen soep voor de Voedselbank

Half miljoen kommen soep voor de Voedselbank

17-11-2018 | Een soepmaker bestrijdt voedselverspilling en maakt gezonde ambachtelijke soepen van geredde groenten. Hij verkoopt deze aan bedrijven en instellingen die maatschappelijk verantwoord ondernemen belangrijk vinden. Voor elke kom soep die verkocht wordt,...

Starbucks vermindert voedselverspilling

Starbucks vermindert voedselverspilling

08-11-2018 | Starbucks heeft aangekondigd haar samenwerking met Action Against Hunger uit te breiden naar Oostenrijk, Nederland, Zwitserland en Frankrijk. Hiermee nemen de inspanningen van de koffieketen om voedselverspilling aan te pakken versterkt. De samenwerking...

No Waste Network werkt samen met: